Synectic Accounting - Contabili si consultanti Aboneaza-te la newsletter!


CLIENTI NOI

Ascendia

Creditlink

Lotus Development Solutions

Oberthur Card Systems

|
mai mult


Contabili

Daniel Comanescu
Expert Contabil

Daniel a lucrat cu Aurelia inca din aniii 90. In 2009 a devenit partener Synectic. In acest timp a lucrat pentru reprezentantul canalului Paneuropean EUROSPORT dar si pentru vedete de televiziune, oameni din radio si organizatori de spectacole.

Studii
Daniel Comanescu a absolvit Facultatea de Comert din cadrul ASE Bucuresti. Este expert contabil din 2001 si auditor stagiar. Profeseaza ca persoana fizica autorizata din 2001.

Calitati
Rabdare si discretie. Daniel lucreaza de ani de zile cu persoane publice care l-au preferat pentru profesionalismul cu care rezolva situatii complexe privind taxele si impozitele. De cand lucreaza cu vedete a invatat sa utilizeze la maximum timpul si sa fie gata cu mult inainte de termen.


Experienta
Daniel are clienti vechi. Si astazi furnizeaza servicii oameniilor de afaceri langa care a inceput sa practice contabilitate in anii 90. In cei 17 ani de cariera a rezolvat cam tot ce se poate intampla: controale inopinate, rambursari de TVA, controale de fond, declaratii fiscale, verificari. Domeniiile de specializare cuprind: telecomunicatii, servicii radio si televiziune, publicitate, imobiliare, IT.

Principii
Reputatia clientului este cel mai importat lucru.


Lista principalilor clienti
Ana Lesko Music
Ascendia Design
Coopers & Lybrand
SportTV Management EUROSPORT
Zone Vision Romania - (distribuitor programe tv: MTV, Discovery, Cartoon Network)
Techno Konsult Romania
SkytelTimp sa intelegem afacereaconfidentialitate | declinarea responsabilitatii | site map

Copyright © Synectic Accounting