Synectic Accounting - Contabili si consultanti Aboneaza-te la newsletter!


CLIENTI NOI

Ascendia

Creditlink

Lotus Development Solutions

Oberthur Card Systems

|
mai mult
› Firma

› Active

› Contabili

› Regulament de
comunicare


Firma

Synectic Accounting Srl este societate de expertiza contabila inregistrata in Tabloul Corpului Expertilor Contabili si Contabililor din Romania - Filiala Bucuresti, la pozitia 1651, cu drept de practica a profesiei contabile

Misiunea Synectic este sa raspunda cerintelor autoritatilor fiscale si sa ajute managerii intreprinderilor mici si mijlocii sa ia decizii pentru cresterea afacerii.

Societate a fost infiintat in 2001 de Aurelia Radoi pentru a dezvolta afacerea inceputa in 1997 ca liber profesionist - contabil autorizat. Astazi firma are 6 contabili licentiati in economie la Academia de Studii Economice din Bucuresti si serveste lunar peste 60 de clienti permanenti.

Birourile Synectic sunt situate intr-un imobil nou, amplasat la intersectia dintre calea Vitan si strada Foisorului, la aprox. 200 m de complexul Mall Bucuresti. La parterul imobilului este sediul Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare si alaturat este sediul Casei de Pensii Bucuresti.


synectic [si'nektik] s. - tehnica bazata pe asociatii libere care urmareste stimularii creativitatii personalului orientat spre rezolvarea unor probleme concrete
Timp sa intelegem afacereaconfidentialitate | declinarea responsabilitatii | site map

Copyright © Synectic Accounting