Synectic Accounting - Contabili si consultanti Aboneaza-te la newsletter!Stiri si noutati legislative

Incepand cu 1 ianuarie 2005 salariul minim brut pe tara este 3.100.000 lei
Guvernul a aprobat majorarea, începând cu data de 1 ianuarie 2005, a salariului minim brut pe tara garantat în plata, de la 2.800.000 lei/luna la 3.100.000 lei/luna. Noul nivel al salariului corespunde unui program complet de lucru de 171,333 ore în medie pe luna, în anul 2005, reprezentând 18.093,40 lei/ora | mai multFiscul a aflat ce simte cetateanul ajuns in fata ghiseului
”Relatia directa dintre Fisc si cetateni se face, in principal, la ghiseu, locul unde interactioneaza opiniile si interesele contribuabililor cu pozitia fuctionarului public. Acest contact direct influenteaza intr-un grad semnificativ imaginea publica a institutiei” a declarat presedintele ANAF, Neculaie Plaiasu cu ocazia efectuarii primului sondaj de opinie de acest gen de catre Ministerul Finantelor Publice.
|
mai mult

CLIENTI NOI

Ascendia

Creditlink

Lotus Development Solutions

Oberthur Card Systems

|
mai mult

CLIENTII NOSTRI

Cristian Popa

Cristian Popa
General Manager

KUK Romania


"De-a lungul timpului (suntem impreuna de 4 ani), relatia dintre firmele noastre a devenit una de parteneriat, bazat pe incredere si, de ce nu, pe prietenie. Serviciile furnizate de Synectic nu numai ca se ridica la standardele europene (cerute de cartierul general din Austria) dar pune la dispozitia organelor de control o situatie clara, ordonata, completa, lipsita de ambiguitati."
|
mai mult

Timp sa intelegem afacereaconfidentialitate | declinarea responsabilitatii | site map

Copyright © Synectic Accounting