Synectic Accounting - Contabili si consultanti Aboneaza-te la newsletter!Incepand cu 1 ianuarie 2005 salariul minim brut pe tara este 3.100.000 lei

Guvernul a aprobat majorarea, incepand cu data de 1 ianuarie 2005, a salariului minim brut pe tara garantat in plata, de la 2.800.000 lei/luna la 3.100.000 lei/luna. Noul nivel al salariului corespunde unui program complet de lucru de 171,333 ore in medie pe luna, in anul 2005, reprezentand 18.093,40 lei/ora.

Stabilirea, pentru personalul incadrat prin incheierea unui contract individual de munca, de salarii de baza sub nivelul salariului minim constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 10-20 milioane lei. Constatarea contraventiei si aplicarea sanctiunii se fac de catre personalul Ministerului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si al Inspectiei Muncii, prin inspectoratele teritoriale de munca judetene si al municipiului Bucuresti.

Sursa: Comunicatul de presa emis de Guvernul Romaniei in 14 decembrie 2004

CLIENTI NOI

Ascendia

Creditlink

Lotus Development Solutions

Oberthur Card Systems

|
mai mult

CLIENTII NOSTRI

Corneliu Bodea

Corneliu Bodea
Vice-President

Adrem Invest


"Pentru si in numele companiei pe care o conduc, Adrem Invest, companie care se mandreste cu o cifra de afaceri anuala de peste 70 miliarde lei, fiind astfel unul din principalii clienti ai Synectic, doresc sa felicit conducerea companiei pentru calitatea deosebita a serviciilor si pentru seriozitatea exemplara in tratamentul acordat clientilor si activitatii financiare a acestora."
|
mai mult

Timp sa intelegem afacereaconfidentialitate | declinarea responsabilitatii | site map

Copyright © Synectic Accounting